TOP

Winter 2015: Jake Fischer goes Ireland

Jake Fischer blijft aan de weg timmeren. Na het aangaan met de samenwerking met Saskia Geervliet, presenteren we u graag de vernieuwde collectie voor winter 2015-2016.

Chapmans AW1516 

Dit keer zijn de kids van Jake Fischer naar de natuur van Ierland gegaan. Met een stoere 4×4 hebben de tieners van Jake Fischer een geweldige tijd gehad.

“Expeditie op-en-top, zoals op televisie” volgens één van de kinderen. Zelf vuur maken, vissen, en heerlijke wandeltochten gemaakt. Geen benul dat het om een fotoshoot ging.

Nieuw in de collectie is de toevoeging van een kleine, maar zeer goede jeans collectie, en mooie all-over prints. Wat blijft zijn de lekkere zachte sweats en long sleeves. Het vernieuwde Jake Fischer, is zeer toegankelijk door de scherpe prijsstelling en mooie marge.

Flint Brands, agent van Nederland ziet het helemaal zitten. Stefan Flint zegt erover, “vernieuwing en beleving, maar wel een herkenbaar Jake Fischer beeld dat met geen ander kids label te vergelijken is”

We zien u graag op de Kleine Fabriek op 18 en 19 januari in Amsterdam of de Childrens Fashion Cologne op 11-13 januari in Keulen.

Bekijk hier de ‘making of’…

 

 

Chapmans AW1516