TOP

Crocs herfst/wintercollectie 2015-2016

Met de herfst/winter collectie 2015 positioneert Crocs zich als een echt vierseizoenenmerk. Er zijn verschillende nieuwe updates in de klassieke klomp, maar het merk biedt ook een verscheidenheid andere modellen, waaronder laarsjes. Daarnaast biedt deze collectie een uitgebreid aanbod aan schoenen en accessoires van de populaire film Frozen en de in 2015 te verschijnen nieuwe Star Wars film.

Crocs AW1516

Dash Forward Collectie

Comfortabel, maar toch stoer?! De nieuwe Dash forward collectie presenteert nieuwe Crocs klassiekers met een sneaker geinspireerde look. Het is het Crocs silhouete met de comfort en gemak zoals we het kennen, maar dan meer gestijld.

Klaar voor de regen en kou?

Voor het natte en koude seizoen bied Crocs een breed scala aan laarsjes. Van verschillende vrolijk gekleurde regenlaarsjes tot warme waterresistente laarsjes met nep bont en functionele 100% waterproef laarsjes.

Frozen & Star Wars

Ook dit seizoen bewijst Crocs dat zij sterk is in licensing. De populaire license stijlen zijn behouden zoals Cars, Hello Kitty en toegevoegd zijn Frozen en Star Wars. Er zijn verschillende modellen beschikbaar inclusief bijpassende accessoires als rugtassen, etuis, etc. Daarnaast presenteert Crocs een nieuwe opvallende limited editie Burgerman style.

Meer info: www.crocs.nl of 070-4406319

Crocs AW1516