TOP

Cars Jeans hoofdsponsor Ado Den Haag

Cars Jeans is vanaf komend voetbalseizoen de nieuwe hoofdsponsor van Ado Den Haag. Het stadion van de club zal daarnaast het Cars Jeans Stadion gaan heten.

Het Nederlandse Cars Jeans is de komende drie seizoenen als hoofdsponsor verbonden aan voetbalclub Ado Den Haag. Dit betekent dat het merk op de voorkant van het wedstrijdtenue zal prijken. Daarnaast wordt het stadion dat nu nog het Kyocera Stadion heet, worden omgedoopt tot Cars Jeans Stadion.  

Randstad

Cees van Bueren en Guido Winkeler, respectievelijk algemeen directeur en salesmanager bij Cars Jeans reageren in een persbericht verheugd: “Vanaf de eerste ontmoeting was het gevoel erg goed met de mensen van Ado Den Haag. Wij waren in de Randstad op zoek naar een club om te sponsoren. In Ado Den Haag hebben we een club gevonden die perfect bij ons merk past.” Matthijs Manders, directeur van Ado Den Haag vult aan: “Wij zullen als club er alles aan doen om Cars Jeans een grote naamsbekendheid te geven in onze regio en daarbuiten.”

Reclameborden

Cars Jeans is niet onbekend met voetbalsponsoring. In de jaren ’90 was het merk op reclameborden in diverse Nederlandse stadions te zien tijdens nationale en internationale wedstrijden. Sowieso trekken door de jaren heen wel meer modemerken op met voetbalclubs. Meestal gaat het dan om de clubkostuums. Bekende voorbeelden zijn onder andere Replay die de spelers van FC Barcelona voorziet van nieuwe denimlooks en AC Milan wordt gekleed door Diesel. In Nederland verzorgt Suitsupply de outfits van Ajax en Oger die van het Feyenoord-team.

Cars Jeans Ado Den Haag 2

Ado Den Haag-spelers Edouard Duplan (links) en Tom Beugelsdijk (rechts) in de casual collectie van Cars Jeans. 

Cars Jeans Ado Den Haag 3