TOP

CKS Zomer 2015

CKS verspreidt haar zomercollectie 2015 over drie verschillende leveringen, met drie verschillende thema's. Binnen de thema's DIY, Bel Air en Arizona Sunset komen vele kleuren voorbij. Laat je verrassen door een mix van pastel- en knalkleuren en rustigere woestijntinten.

De zomercollectie 2015 komt in drie verschillende leveringen, met ieder een eigen thema. De eerste levering voor meiden, ‘DIY’, bestaat uit items in pasteltinten, gecombineerd met hardere kleuren als rood, zwart en grijs. Ook denim is goed vertegenwoordigd met een jeans met scheuren en jeansshirts. Inspiratie komt vooral uit sportelementen. Het tweede thema kiest voor knalkleuren.

Bel Air’  brengt broeken met allover print, bijpassende sweaters, caps en diverse items in bubblegum kleuren. Belangrijkste kleuren zijn geel en blauw. Als laatste levering is er ‘Cactus’,  geïnspireerd op Amerikaanse woestijnen. Zo zijn er shirts en shorts in natuurtinten als sunset orange en cactus green. T-shirts hebben  teksten als ‘ girls just want to have sun’

Bij de jongens brengt het eerste thema ‘DIY’ thema veel sportswear. Trainingsjacks, broeken in loose fit en caps zorgen voor een comfortabel beeld. Voornaamste kleur is groen, gecombineerd met oranje of blauw. Ook zwart en wit ontbreken niet in dit thema.

Het tweede thema, ‘Bel Air’, heeft als key item de sweater met print. Deze is uitgevoerd in grijs mêlee, met teksten of met letters, en gedragen in combinatie met een broek in een relaxed fit. Kleuren variëren van grijs tot blauw, van rood tot geel. ‘Arizona sunset’ is de laatste zomerlevering.  Broeken in kaki tinten worden gecombineerd met geprinte sweaters. Geel en oranje zorgen voor een fris accent tussen de meer natuurlijke woestijntinten.

Meer informatie:

CKS
www.cks-fashion.eu

MARK BAKKER AGENTUREN B.V.
T 020 – 695 85 65
E info@markbakkeragenturen.nl