TOP

Ipanema slippercollectie Zomer 2015

Het Braziliaanse slippermerk Ipanema verovert vele kindervoetjes. De brede collectie bestaat uit allerlei modellen slippers en sandalen die geïnspireerd zijn door het meest levendige strand van Rio de Janeiro: Ipanema Beach. Ipanema is op de Kleine Fabriek te vinden in segment Fame, stand 253.

Niet voor niets levert dit elk jaar een vernieuwende en verrassende collectie op. Ipanema staat bekend om zijn originaliteit door trouw te blijven aan haar belofte: Always New. Always Ipanema.

Inspiratie: 9.000 kilometer strand

Al meer dan 10 jaar creëert Ipanema collecties die ontworpen en geproduceerd worden door Grendene, één van de grootste producenten van slippers en sandalen in de wereld. Het bedrijf zit in het Zuid-Amerikaanse land – een land met 9.000 kilometer strand – dichtbij het vuur.

Ipanema beach: flaneren op het strand en de boulevard

Ipanema Beach heeft zoveel prachtige kenmerken, dat het merk zich eenvoudig kan identificeren met deze mooie plaats. De charmante stranden en de Brazilianen die flaneren op de boulevards en stranden; de muziek en de straatparades, maar ook de verschillende stammen en culturen betoveren niet alleen toeristen maar ook het merk Ipanema.

Duurzaam: 100% recyclebaar

Ipanema wordt duurzaam geproduceerd. In de fabrieken van Grendene wordt gewerkt met de allerhoogste normen als het gaat om duurzaamheid. De slippers en sandalen zijn gemaakt van 100% recyclebaar materiaal, waarvan al 30% is gerecycled. Elke slipper is heerlijk zacht, flexibel en comfortabel.

200 miljoen paar slippers

Door de jaren heen heeft Ipanema vele voeten in de wereld veroverd. Het merk is in meer dan 90 landen verkrijgbaar en produceert meer dan 200 miljoen paar slippers en sandalen per jaar.

Ipanema is op de Kleine Fabriek te vinden in segment Fame, stand 253.

Antar Shoe

Hoofdkantoor:
De Rietkraag 17
8082 AA Elburg, The Netherlands
Telefoon: +31 (0)525 – 68 14 20
e-mail: info@antarshoe.nl
www.antarshoe.nl

Showrooms:
C.A.S.T. Nieuwegein, 469
Sports Business Center Leusden, D17
Trade Mart Brussel, S Bologna 256 AB