TOP

Open dag voor Mexx Spring/Summer 2015 Youth Collectie

Bekijk de Spring/Summer 2015-collectie van Mexx tijdens de Open Dag op maandag 7 juli 2014, van 9:00 tot 19:00 uur.

MEXX BRAND: 

Het jaar was 1986. De plaats was Amsterdam. En de visie kwam van een man genaamd Rattan Chadha. Hij nam zijn 2 merken, een herenmerk (Moustache) en een damesmerk (Emanuelle), en voegde ze samen. Hij nam van beide merknamen de eerste letter en voegde 2 kussen toe en creëerde Mexx. Bijna 30 jaar later zit Mexx trots op A-locaties en in winkelcentra in 55 landen. 

MEXX YOUTH: Nieuwe maatvoering

Onze nieuwe maatvoering ondersteunt het plezier en de expressiviteit van het opgroeien optimaal. Van zachte en behaaglijke babystijlen naar kleurrijke en spannende mini-ontwerpen en stoere statements voor onze ‘street smart’ kids. Onze collecties passen perfect in de ontwikkeling van ons jonge publiek.

De uitbreiding van onze maatvoering voldoet aan de marktvraag en biedt meer mogelijkheden voor winkels en consumenten.

De babymaatvoering loopt van 50 tot en met 86, wat de papa’s en mama’s de mogelijkheid geeft nog ietsje langer te genieten van de ‘schattige periode’ van hun kroost.

Onze Mini-stijlen lopen van 92 tot en met 128, compleet met stoere outfits dat ons als favoriet maakt voor ouders en hun kinderen.

Als laatste, onze Kids-collecties starten bij 128 en lopen tot 164. Hierin hebben de niet-meer-allerkleinsten de mogelijkheid hun eigen sets te maken, eigenwijs als ze zijn.

Terwijl onze maten veranderen, is onze verplichting om comfortabele, duurzame en speelse kleding te produceren zeker niet verandert

Onze SS15-collectie lanceert onze nieuwe maatvoering met zelfverzekerdheid, welke wij met de thema’s ‘Pop up’, ‘On the road’, ‘Into the wild’ and ‘Glamping’ ontdekken. Denk aan urban street style en instelling, denk aan Amerikaanse vintage en western symbolen en bereid je voor op het wilde leven van het oerwoud. Denk aan dit alles en wees klaar voor meer.

Meer informatie

Bekijk de Spring/Summer 2015 collectie tijdens de Open Dag.

Wanneer: Maandag 7 juli 2014, van 9:00 tot 19:00 uur.

Waar: Mexx Hoofdkantoor. Johan Huizingalaan 400, Amsterdam.

Contactpersoon: Janet Kemkers (accountmanager), J.kemkers@mexx.com of 06-53962935.