TOP

Cybex en Marcel Wanders lanceren collectie

Het Duitse mobiliteitsmerk Cybex en de Nederlandse designer Marcel Wanders hebben samen een interieurcollectie ontwikkeld.

Tijdens designbeurs Salone del Mobile in Milaan werd vorige week de gloednieuwe samenwerking tussen Cybex en Marcel Wanders gelanceerd. Deze samenwerking resulteerde in de Parents Collection: een collectie bestaand uit designmeubilair waaronder een hoge kinderstoel, een wipper en diverse kinderaccessoires. De collectie valt onder andere op door de felgekleurde borduursels in de vorm van monsters, in combinatie met een zwarte en witte basis. Inspiratie voor de collectie is Wanders’ Monster Chair. Het zogenaamde Hausschwein (zie foto) – een designvarken waar kinderen mee kunnen spelen en hun speelgoed in kunnen bewaren – is verkrijgbaar vanaf juli 2016. De rest van de collectie is verkrijgbaar vanaf januari 2017.

 

Marcel Wanders: “Meubels voor baby’s moeten stijlvol maar fun zijn, eigentijds maar tegelijkertijd eenvoudig en veilig. We hebben een prachtige collectie van designstukken ontwikkeld die zo goed in het eigentijdse, urban leven van ouders passen dat de komst van een baby dit niet hoeft te veranderen.”

 

Meer informatie over de Parents Collection vind je hier.

 

Cybex Marcel Wanders 1

 

Cybex Marcel Wanders