TOP

Dutch Design Bakery Baby en Babes zomercollectie 2014

De zomercollectie 2014 van The Dutch Design Bakery Baby en Babes is geïnspireerd op een avontuurlijke zonvakantie in het Caribisch gebied. De collectie bestaat uit drie vrolijke kleurgroepen.

De eerste kleurgroep is de sportieve Nederlandse kleurcombinatie met rood, wit, kobalt blauw, lichtblauw, geel en oranje. De tweede kleurgroep is een romantischer kleurbeeld en bestaat uit de hoofdkleuren peach, wit, violet, oranje, kobalt blauw en lichtblauw. De derde kleurgroep is fris, vrolijk en zoet en bestaat uit de typische meisjes kleuren zoals; roze, knalroze, wit, emerald groen, pistache en lime. In alle groepen is wit een belangrijke hoofdkleur.

De styling van de zomercollectie is lief, meisjesachtig en kleurrijk. In de collectie wordt gewerkt met verschillende stoffen zoals rekbare jerseys,  yarn dyed pin streepjes en vrolijke allover prints. Er zijn kleurrijke uni’s, vrolijke allover geprinte bloemen met kolibries en vlinders, kleine stippen en stoffen bedrukt met een hippe theedoekruit. Ook is er een zachte poplin stof aan de collectie toegevoegd. Deze stof is gebruikt in een aantal kledingstukken zoals een stroken rokje en colourblock broekje.