TOP

Diesel zomercollectie 2014

Diesel komt voor zomer 2014 met een rebelse collectie. Rock en punk worden afgewisseld met Hawaii-accenten, sportieve- en strandlooks.

Previewcollectie
De previewcollectie voor jongens staat helemaal in het teken van ‘Rock’. Dandyachtige printjes gemengd met Dieseldenim. Er zijn skinny jeans, biker jasjes maar ook een meer formeel jasje met denim revers. Het thema voor de meisjescollectie is ‘Party Animals’. Rock wordt hier vertaald op een glamourachtige manier met lurex, pailletten en leren jasjes gecombineerd met glitter jersey.

Voor zowel jongens als meisjes is er ook nog het ‘Clean Essentials’ thema. De jongenscollectie bestaat uit sweaters, een cargobroek, bomberjacket en joggingbroek. Voor ze meisjes zijn er gewatteerde jasjes, sweatshirts en jeans.

Hoofdcollectie
In de hoofdcollectie zijn er voor de jongens en de meisjes verschillende thema’s. Voor jongens zijn dat Worksport, Sea Of Style en Hawaii. De meisjesthema’s zijn Legendary Denim, Pastel Punk en All White.

Denim
Denim speelt in de jongens- en meisjescollecties een grote rol. Dit jaar zijn er gekleurde exemplaren en exemplaren met een bijzondere fitting.