TOP

Enfant Terrible, Arnhem (Marlies Neutkens)

“Ons beste artikel van afgelopen week was een bril. Ik verkoop namelijk ook kinderbrillen. Het was het model Napels van het merk Red, een kleurige bril met leuke bewerkingen. Van de kleding heb ik de Paola van Retour Denim het best verkocht. Het is een zwarte broek voor meisjes en hij liep goed omdat hij niet extreem skinny is. Mijn klantjes zijn de heel strakkke jeans een beetje aan het loslaten. Ouders vinden hun kind er vaak ook een bonestaakje in. Als goede tweede eindigde het meisjesvest Ada, ook van Retour Denim. Het is een vest met bont erin, dat je ook als tussenjas kunt dragen en dat maakte het vest waarschijnlijk gewild. Andere uitschieters waren er vorige week niet. Het seizoen is nu wel echt goed op gang en over een maand is het alweer voorbij. Omdat het in november traditioneel vrij stil is, begin ik dan al te spelen met prijzen voor mijn vaste klanten. De combinatie kinderbrillen en kinderkleding is trouwens ontstaan doordat ik opticien ben en alleen kinderbrillen wilde verkopen. Door de combinatie met kleding is mijn winkel aantrekkelijker voor kinderen en kan ik er een boterham mee verdienen.”