TOP

Feetje wintercollectie 2022: vanaf juli 2022 leverbaar

Met een collectie bestaande uit maar liefst 22 thema’s heeft Feetje ook voor het winterseizoen 2022 flink uitgepakt. De collectie, die verkrijgbaar is in de maten 44 t/m 86, verschijnt tussen juli en september in winkel en webshop.

Comfortabele broekjes, heerlijke hoodies, fijne huispakjes, vrolijke rokjes en matching maillots. De nieuwe wintercollectie van Feetje, die voor het grootste gedeelte gemaakt is van biologisch katoen, heeft het allemaal. Voor het koudste seizoen van het jaar maakt het merk gebruik van warme winterkleuren als zandbruin, vintage pink, berry en groen, gecombineerd met de leukste subtiele prints voor de allerkleinsten.

De nieuwste wintercollectie is voor kleintjes die lekker warm binnenblijven, met zachte stoffen in fijne kleuren. Maar de collectie roept ook ‘naar buiten!’, op zoek naar avontuur. Uitkijken naar tijgers en beren, lieflijke vogeltjes en misschien wel dino’s… Go wild met een opvallend cheeta-printje en doe lekker gek met het vrolijke circusthema. Peace out met de fleurige hippie-items van het Made of Magic-thema of even lekker met de kleine beentjes omhoog in de mooie effen items. Ook aan de feestdagen is gedacht. Met het Party Girl- en Mister Party-thema komen ook de allerkleinste goed gekleed voor de dag. Klaar voor een feestje!

info@vd-broek.nl, 010-2983 888