TOP

Het is weer beurstijd!

Zo fijn; het nieuwe beursseizoen gaat dit weekeinde (11-12 januari) al weer van start met The Little Gallery in Düsseldorf. Waar ga jij de komende weken op speurtocht?

Niets geweldiger dan de start van een nieuw, fris modeseizoen. Vol verwachting en verlangen beurzen en showrooms bezoeken, speurend naar de allerleukste (najaars)collecties, bijzondere blikvangers, commerciële toppers en nog meer inspirerende ideeën waar je hart een sprongetje door maakt. Bengels zet nog even een aantal events op een rijtje.

The Little Gallery

Van 11 tot en met 13 januari vindt deze beurs in Düsseldorf plaats. Tijdens dit evenement zijn er diverse modeshows als The Little Show en The Red Tomato show, is er een Fashion Talk in samenwerking met TextilWirtschaft Magazine en wordt de nieuwe Marc O’Polo babycollectie gelanceerd.

Pitti Immagine Bimbo

Van 16-18 januari staat Florence als vanouds in het teken van kindermode. ‘Rock me Pitti’ is deze keer het thema en dat belooft vast weer een modespektakel te worden met een muzikaal tintje. Deze keer zijn er naast de vele Italiaanse kinderlijnen nog meer internationale collecties te bewonderen. Waaronder Lili Gaufrette, IKKS Junior, Melissa, Little Eleven en Patrizia Pepe.  

Kleine Fabriek

Deze editie is het infotainment programma tijdens de Kleine Fabriek minstens zo interessant als de nieuwste collecties die worden gepresenteerd. Op deze manier draagt de Nederlandse kinderbeurs een steentje bij aan het inspireren en professionaliseren van de kinderbranche.

Playtime Paris

Op zoek naar mooie, kleinschalige of supercreatieve merken? Dan is Playtime Paris – van 25 tot en met 27 januari – the place to be! Check de website voor een duidelijk overzicht van labels als het Finse Aarrekid, het Franse Anatology, het classy April Eleven of het eco bewuste merk As we grow Iceland.

Bubble London

In het laatste weekend van januari (26-27) wordt ook de inmiddels flink uitgebreide vakbeurs Bubble London georganiseerd. Nieuwe merken in Londen zijn onder meer: Cottonbaby, The Little Tailor, Milk & Biscuits en Attic.

Welke vakbeurzen, events of steden bezoeken jullie dit seizoen en waarom? Laat het Bengels weten!