TOP

Hoe gaat het met Sevenoneseven?

Regelmatig neemt Bengels een merk in het kindersegment onder de loep met de vraag 'hoe gaat het?'. Ditmaal spreken we met Peter Mulkay over het label Sevenoneseven.

Hoe is het dit seizoen met Sevenoneseven gegaan?
“Ondanks de pittige economische tijd, zijn we tevreden over dit seizoen. Sevenoneseven heeft in de afgelopen jaren een snelle groei gemaakt. We streven er nu naar om de continuïteit te waarborgen en om te innoveren.”

Hoe hebben inkopers gereageerd op de collectie? 
“Inkopers vonden de collectie verrassend leuk. De Sevenoneseven collectie werd met name goed ontvangen door het herkenbare commerciële stijltje, warme kleurgebruik en het uitgebreide aanbod aan jassen.”

Wat zijn de best(door-)verkochte items in de collectie van Sevenoneseven?
“De nylon jasjes en uitgewerkte tops, zoals de rugbypolo’s en overhemden met opdrukken en felgekleurde artworks.”

Heb je daar een verklaring voor?
“De nylon jassen hebben frisse kleuren, zijn uitgewerkt tot in detail en hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding.  De rugbypolo’s en overhemden hebben applicaties en prints die herkenbaar zijn.”

Wat staat er voor het komende seizoen op de planning qua collectie?
“Tijdens de inkoop hebben we gemerkt dat klanten opzoek zijn naar vernieuwing en verfrissing. Luisteren naar klanten is extra belangrijk in deze tijd, dus hier gaan we op inspelen.”

Heb je nog meer nieuwtjes?
“Sevenoneseven is nu niet alleen binnen Europa, maar ook daar buiten verkrijgbaar. Dit jaar is er namelijk een Sevenoneseven store in China geopend. We werken aan verdere expansie buiten Europa. Recentelijk hebben we ook een schoenenlijn gelanceerd. Deze bestaat uit comfortabele lederen sneakers die matchen met de gehele collectie. De schoenencollectie komt in de toekomst ook op de Nederlandse markt.”

Op welke beurzen staan jullie?
“De Kleine Fabriek en de nieuwe kindermodebeurs in Keulen: CFC.”

Verkoopinfo: Blue Glory Agenturen, 020 – 428 20 28, kelly@blueglory.com
Website:
www.sevenoneseven.eu
Doelgroep:
jongens en meisjes van 2 tot 16 jaar
Maten:
86 tot en met 176
Prijzen (winkelverkoop vanaf..):
broeken vanaf € 44,95, tops vanaf € 29,95, jassen vanaf € 69,95