TOP

House of Jamie lanceert kledingcollectie

Goed nieuws met het oog op de komende feestdagen: House of Jamie – bekend van de feestelijke kinderaccessoires – heeft deze week een kledingcollectie voor 0-3 jaar gepresenteerd.

De kledingcollectie van House of Jamie ligt helemaal in lijn met de accessoires. De kindvriendelijke  en duurzame jumpsuits, sweaters, leggings, jurkjes, joggingbroeken en schoentjes zijn net als de al bestaande accessoires voorzien van strikjes, wat de items een subtiel classy gevoel geeft. Feestelijk, maar ook zeker geschikt om van elke dag een feestje te maken. De kledingstukken zijn verkrijgbaar voor kinderen van 0 tot 3 jaar.

Zuid-Korea

Het gaat goed met het Nederlandse merk dat pas een jaar geleden is gestart. Het merk wordt via de eigen website en inmiddels ook internationaal, in landen als België en Frankrijk ook goed verkocht. Eigenaar Barbara Gouka: “We hebben nu 30 verkooppunten en vanaf begin volgend jaar worden we ook in Zuid-Korea gedistribueerd. De kledingcollectie is er gekomen na vraag van klanten, die snakken naar een lijn die het hele jaar door te dragen en te verkopen is. De kleding is nu pas één dag gepresenteerd, maar het is nu al een succes bij bestaande en nieuwe klanten.”

De snelle groei houdt Gouka niet tegen te dromen van verdere uitbreiding. Zo denkt ze aan meer interieuraccessoires als boxkleden, bedranden, luieretuis en lakentjes.