TOP

Indian Blue Jeans: ‘When in doubt wear Indian Denim’

Dat is waar Indian Blue Jeans voor staat. Het merk dat ervoor zorgt dat zowel jongens als meisjes altijd de perfecte denim bij de hand hebben.

IBJ Boys, show some guts met onze mooie en comfy super skinny, skinny, slim en tapered fits in de nieuwste wassingen en kleuren! Er is een breed aanbod wassingen van damaged / repaired naar clean en van grijs naar used denim blue.

IBJ Girls, naast de bestaande super skinny en skinny fits, hebben we dit seizoen DE trend van deze zomer: de fancy wide fit. Ga je voor denim blue, light grey of voor een mooie off white kleur?

Daarnaast hebben we nog een nieuwe fit. En wat voor één.. de mom fit! Comfy én on trend. Onze mom fits zijn verkrijgbaar in retro denim blue en grey denim. It’s always a good day for denim.

GIRLS

Fresh & Clean

Ga jij voor een frisse oranje kleur of draag jij liever de mooie zand/bruin tonen? The wide fit is hot! Daarom brengen wij hem dit seizoen in vele varianten. Combineer jouw hoody of T-shirt met de wide fit in denim of ga je liever voor non denim met een mooie streep?

Tiger & Paisley

Colour up your life! In levering twee is de keuze in prints weer ontzettend groot. Ga jij voor tiger of paisley. Your style, your rules! Mix deze zomer verschillende texturen, zoals denim en broderie met elkaar voor je ultieme zomer outfit. Nieuw is de bermuda short, leuk te combineren met de zwart/wit paisley print. You’ve got style, met onze mooie tencel items. Ga je voor een jumpsuit, short of blouse. Een uitgebreid programma in lichte jeans kwaliteit, die je mooi kunt combineren met onze andere styles.

BOYS

Clean & Kleur

Tonale groen tinten, lichtblauw en een frisse oranje kleur, Indian Blue Jeans heeft het allemaal. Van onze bekende summer all-over prints tot rustige, nieuwe trendy artworks. Mooie details in de hood of juist een vernieuwde cut&sew op de chest. DE kleur van dit moment is KIT. Subtiel, basic en on trend! Ga je voor een cleane hoody met high density print of vind jij een short in deze trend kleur met een mooie leaf print mooier? Kortom, deze trendkleur is er in allerlei varianties.

Prints & Paint

In onze 2e levering is de keuze in all over prints pas écht reuze. Van multi colour prints tot mooie tonale prints in frisse kleuren. We combineren hier een warme aardetint met army en een lime kleur. Door deze kleuren bij elkaar te brengen, creëren we een compleet nieuw gevoel en weet je zeker dat je er hip bij loopt.

Leveringen

Dit seizoen heeft Indian Blue Jeans drie leveringen, waarbij de eerste levering plaatsvindt midden december 2021, tweede levering eind januari 2022 en de derde levering eind februari 2022.

Info: indianbluejeans.nl, info@indianbluejeans.com, 073-820 0387