TOP

Inspiratie opdoen en trends spotten op Flavourites Live

Inspiratie opdoen en trends spotten voor je winkel of je assortiment kun je van 18 tot en met 20 november op Flavourites Live. In de Kromhouthal in Amsterdam-Noord stallen ruim 130 webshops hun vaak zeer orginele spullen uit. Ook een uitgelezen moment om te netwerken met andere kinderlabels.

Het is de achtste editie van de beurs Flavourites Live, een initiatief van de webportal voor webshops Flavourites.nl. Op de beurs staan geselecteerde online winkels op het gebied van lifestyle, design, mode,  interieur, kinderproducten en reizen. Veel producten zijn handgemaakt of in kleine oplages geproduceerd en vormen een antwoord op massaproductie.

Kindermodemerken

Voor kinderwinkels is dit een interessante beurs. Je vindt er voldoende inspiratie voor de styling en inrichting van je winkel. Daarbij staan er verschillende kindermodemerken , zoals Mingo Kids, Carlijn Q, Chaos and Order en Nixnut.

Designers ontmoeten

Daarnaast kunnen bezoekers designers ontmoeten en zelf bijzondere producten maken in het Papier Atelier en de Meet&Create Bar. Culinair genieten kan bij een divers aanbod van foodstalls.

Drukbezette vrouwen

Webportal Flavourites.nl brengt al sinds 2007, bijna tien jaar, de leukste webshops in kaart. De doelgroep bestaat uit drukbezette vrouwen van 20 tot 50 jaar, die een voorkeur hebben voor originele producten. Het is nu de achtste editie van Flavourites Live. Tickets voor Flavourites Live kosten euro 11,- in de voorverkoop en  €12,50 aan de deur.