TOP

Jubel & Sturdy Zomer 2015

Girls just wanna have fun met Jubel and boys are so cool met de collectie van Sturdy. De collectie van Jubel straalt een en al vrolijkheid uit. Deze zomer is er ook niet de keuze uit drie verschillende collectie thema’s, maar zelfs uit vier. Dus meer vernieuwing in de winkel en meer variërende sets voor de echte Jubel-fans. Voor jongens is er Sturdy weer keuze uit drie verschillende collectie thema’s, zodat er ook voor jongens steeds wat nieuws gekocht kan worden.

Jubel

Het eerste thema heet “Aqua” en daarmee duiken we in de onderwaterwereld. Een kleurbeeld met kleuren als marine, aqua en koraal, een ‘bubble’ all over print en prints als visjes en schelpen passen ook echt bij dit thema.

Het tweede thema heet “Spicy” en in dit thema zie je Indiase invloeden als bloemen, paisleys en gelukssymbolen. Het kleurbeeld is heel fris met neon roze en aqua. Een soepele harembroek, een mooie maxi dress in all over print of een zwierig rokje in kant, er is genoeg variatie.

Het derde thema is “Tropic” genoemd en dit kan je herkennen aan de zomerse native all over print en dierenprints. Met kleuren als jade groen en fel zalm roze waan je je zo in tropische sferen. Erg leuk uit dit thema zijn bijvoorbeeld de jumpsuit en de items met fringes (sliertjes).

Het vierde thema heet “Poppy” en is zoet, maar toch ook stoer! Kleuren als neon roze, lime geel, een zwart witte streep en een all over van verschillende fruitjes maken het  zinnenprikkelend leuk!

Sturdy

Het eerste thema heet “Roots” en is geïnspireerd op de ruige natuur en wildlife. In een jeep door de woestijn crossen en oog in oog staan met een grote tijger. Zo avontuurlijk zijn de Sturdy jongens. Het kleurbeeld bestaat onder andere uit kleuren als afgewassen marine en rood.

Het tweede thema heet “Ocean” en daarmee gaan we het water in. Duiken in de oceaan en haaien spotten. Het kleurbeeld is stoer met denim blauw, koraal en lime geel.

Het laatste thema heeft als naam “Pop Up”. Geïnspireerd door de jeugd van tegenwoordig die snel trends oppikt, maar toch met de relaxte attitude van coole surf boys. Deze collectie is kleurrijk met kleuren als jade groen en fel zalm roze, maar toch ook erg stoer door kleuren als grijs mêlee en een zwart met witte streep.

Tops met shawl kragen, stoere sweat pants, slim fit denims, mooie chino bermuda’s, denim shirts, kortom een zeer complete collectie!

Meer informatie:
www.jubel.nl
www.sturdy.nl
Telefoon: 0031 (0) 10 298 38 88