TOP

Noppies Baby Spring/Summer 2015

Noppies designers zitten helemaal on-trend met een fashionable Baby SPRING|SUMMER ’15 Collectie. De unisex collectie bestaat uit licht gekleurde, comfortabele items die je makkelijk mixt & matcht. Baby Boys kunnen hun hart ophalen met een stoere doch klassieke collectie en voor Baby Girls hebben onze designers een romantische collectie met een quirky randje ontworpen.

Baby Unisex
Voor de allerkleinste Noppies hebben onze designers weer een  ultracomfortabele collectie ontworpen. Vervaardigd uit hemels zachte materialen. Heel terecht voeren zachte kleuren als wit, antraciet en zacht aubergine de boventoon in de unisex collectie.

Zebra’s, sterren, wolkjes, landkaarten en vogeltjes sieren de verschillende items die voort zijn gekomen uit de thema’s: Out Of Afrika, A Sky Full Of Stars en Come Fly With Me.

Baby Boys
De rode draad in deze collectie is vakantie, een beter thema hadden onze designers niet kunnen kiezen voor de zomer… Sportief, klassiek en lekker eigenwijs zijn de items in de Baby Boys collectie.

In de eerste levering staat het thema Roadtrip centraal. Shirts en rompertjes met landkaarten en auto’s en comfortabele jersey denims doen dit thema eer aan. Let’s Go Camping is natuurlijk het vervolg op een goede roadtrip, met sportieve, jersey items. Fijne prints: kano’s en vintage camperbusjes.

Natuurlijk eindigt deze reis aan het strand met als laatste thema Beachboys. Surfboards en de maritieme streep voeren de boventoon, uitgevoerd in frisse, zomerse kleuren.

De belangrijkste kleuren in de Baby Boys collectie zomer ’15 zijn wit, navy, lime, grijs, rood, blauw, oker en grijs.

Baby Girls
Girly, quirky en een tikje retro is de beste omschrijving voor de Baby Girls collectie. De collectie zit vol met romantische kleuren en prints. Lieveheersbeestjes, kanten details en strikjes maken levering één dé perfecte collectie voor Quirky Girly Girls. 

Vintage Circus is het thema van de tweede levering. Dit vertaalt zich naar prints met luchtballonnen en oudroze tinten. We sluiten de zomer af met het thema Summer Romance, voorzien van lieflijke bloemen- en flamingo prints.

De kleuren die onze designers hebben gebruikt voor Baby Girls zijn gebroken wit, oudroze, antraciet, grijs, wit, fucsia en lila.

Uitbreiding Baby Basics Collectie
Nieuw in Noppies Baby Basics Collectie is de toevoeging van navy-blauw voor jongens en effen roze items, een jurkje en leggings voor meisjes. Uiteraard gemaakt van de allerzachtste materialen!

Voor meer informatie:

Noppies
www.noppies.com
0320-296500