TOP

Kidscollectie WE verkrijgbaar bij Kleertjes.com

Winkelketen WE en webshop Kleertjes.com hebben de handen ineengeslagen. Dit najaar verschijnt de kidscollectie van het kledingmerk op de webshop.

De kidscollectie van kledingmerk WE kan vanaf dit najaar ook via Kleertjes.com worden gekocht. Deze samenwerking is een onderdeel van de groeistrategie van WE, zo meldt het merk via een persbericht.

Waardevolle aanvulling

“Consumenten willen steeds minder gebonden zijn aan plaats of tijd voor hun aankopen. Het online beschikbaar maken van onze collectie is dan ook een belangrijke doelstelling. Het aangaan van samenwerkingen met grote lokale online spelers is een waardevolle aanvulling op onze eigen webshops in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk”, vertelt John Hind, ceo van WE Fashion in een persverklaring.

Niet alleen WE is blij met samenwerking. Ook kleertjes.com is erg enthousiast.“Kleertjes.com groeit hard en we moeten continu blijven uitbreiden om alle moeders te blijven verrassen. WE Fashion is een goede aanvulling op ons huidige assortiment, door de kleurrijke, kwalitatieve collectie. We hebben hoge verwachtingen!”, vertelt ceo Siad Awwad.