TOP

Kindercollectie America Today in webshop van de Bijenkorf

Warenhuis de Bijenkorf gaat de kindercollectie van America Today verkopen. Dat meldt Retailnews.

De kindercollectie van America Today is vanaf nu ook verkrijgbaar in de webshop van de Bijenkorf, meldt Retailnews. Hiermee breidt het merk het aantal online verkooppunten uit, laat algemeen directeur Peter van Kampen aan de nieuwssite weten. “Dit is een mooie stap om omze artikelen bij een groot publiek verkrijgbaar te maken.”

Belgische webshop

De collectie van America Today wordt zowel via de Nederlandse als de Belgische webshop van de Bijenkorf verkocht. Naast kidskleding verkoopt het warenhuis ook een deel van de damescollectie in de webshop.

Bol.com  

Eerder dit jaar kwam America Today al in de digitale etalage van Bol.com te liggen. Het merk opende in mei 2016 zijn eerste standalone brandstore voor de kindercollectie. Een bestaande vestiging van het merk in Bussum is daarvoor omgebouwd tot Junior Store. America Today zelf is verhuisd naar het voormalige pand van Halfords.

Roland Kahn

America Today is onderdeel van Coolinvestments, het bedrijf waar Roland Kahn topman van is en dat enige tijd in de race was voor de overname van V&D. Coolinvestments heeft ook de merken Sapph lingerie, MS Mode en CoolCat in portefeuille.