TOP

Kinderwinkel Spruit, Zwolle (Ulrika Tiemens)

“Wat heel goed liep, zowel voor jongens als meisjes, is het winteraccessoiremerk Barts. Dat komt doordat het ineens kouder werd. Bovendien denk ik dat de klant het voor accessoires eerst bij mij probeert, omdat ik mijn winkel in een nieuw stadsdeel is, 6 kilometer van het centrum van Zwolle. De zilverkleurige wanten voor 12,99 heb ik het best verkocht. De sjaals doen het voor jongens wat minder. Wel vinden ze de stoere cap met klep leuk. Van Claesen’s is de bovenkleding nu bijna helemaal uitverkocht. Ook Name It bewijst zich al, zowel voor jongens als meisjes. Jeans blijken heel belangrijk voor jongens, maar overhemden zijn juist minder in trek. Voor meisjes zijn de tulerokjes van Name It helemaal uitverkocht; 19,95 is dan ook een leuke prijs. Zes nieuwe collecties per jaar van Name It geven veel afwisseling. Klanten komen namelijk heel frequent in mijn winkel, omdat ze in dit winkelcentrum ook hun dagelijkse boodschappen doen. Verder horen BFC, Feetje en Souza thuis in mijn rijtje goedlopende merken. Ik krijg ook veel vraag naar schoenen, daarom start ik in januari met Shoesme. De afgelopen week was trouwens niet mijn beste week. In de herfstvakantie gaan ouders misschien wel liever in de stad shoppen.”