TOP

Ko & Flo in Oosterhout (Katja de Both)

Jassen heb ik de afgelopen week het best verkocht. Die van Muy Malo kosten rond 125 euro, Reset rond 79 euro en IKKS tussen 100 en 120 euro. Afgelopen vrijdag ben ik begonnen met een actie met 25% korting op deze artikelgroep. Dat ik jassen goed heb verkocht ligt ook aan het aanbod: Muy Malo heb ik bijvoorbeeld kunnen bijkopen en daarmee heb ik mijn omzet echt een boost kunnen geven. Een goedlopend model was de wat langere katoenen jas, uitgewerkt met leuke details. Ook cadeauartikelen liepen goed. Hieraan merk ik dat de Sinterklaastijd is aangebroken. Voor meisjes zijn het de tassen van Zebra. Ze hebben aantrekkelijke spullen voor verschillende leeftijden. Sieraden van Souza for Kids lopen altijd goed. Het popperige ervan is wat vooral kinderen zelf erg aanspreekt. Verder werkt de presentatie in een draaikast van Souza goed. Ten slotte zijn het printondergoed van Vingino en Claesen’s en de pyjama’s van Koeka en Claesen’s gewild. En natuurlijk pak ik dit allemaal in met Sint-papier.