TOP

Lief! lifestyle breidt samenwerking met Tiseco uit

Het kinderlabel lief! lifestyle heeft de samenwerking met de Belgische firma Tiseco bvba uitgebreid. De Belgen doen nu de internationale verkoop en distributie van alle lifestyleproducten van lief!.

Tiseco is sinds begin 2017 licentiehouder van lief! lifestyle voor de productgroepen bed-, bad- en keukentextiel en ook de onder- en nachtmode. Het Belgische bedrijf neemt er nu ook de internationale sales en distributie van de lief! tassen, knuffels, muurdecoratie, verzorgingsproducten, tafelzeil, schoenen en tissues erbij. Vanaf begin deze maand ligt de gehele lief! lifestyle home en Living collectie bij Tiseco en is dan ook uit voorraad leverbaar.

‘Perfecte partner’

“We zijn heel blij met deze samenwerking”, aldus John van den Herik, head of licensing van lief! lifestyle. “Voor ons is Tiseco de perfecte partner om ons home en living concept verder internationaal te gaan uitrollen. Op deze manier hebben wij naast ons Duitse moeder bedrijf Kids Fashion Group, dat verantwoordelijk is voor de productie en distributie van de lief! kleding collecties, een tweede sterke speler die conceptmatig kan schakelen en beiden kunnen parallel naast elkaar opereren.” Andy Maertens, de general manager van Tiseco: “De lief! textielcollectie is voor ons gebaseerd op betrouwbare kwaliteit die generaties lang mee kan gaan.”