TOP

Lief! Lifestyle breidt uit naar Portugal

Het kindermode- en lifestylemerk Lief! Lifestyle heeft de eerste winkel in Portugal geopend.

Lief! Lifestyle heeft op zaterdag 23 april de deuren van de eerste winkel in Portugal geopend. Dat meldt het kinderkledingmerk in een persbericht.

De winkel is gevestigd aan de Rua Sao Francisco in Leiria nabij de Portugese kust, tussen de hoofdstad Lissabon en de havenstad Porto. Met een oppervlakte van 80 vierkante meter zal de winkel zich focussen op speelgoed, bureauartikelen, tassen, kleding, bad-, onder- en nachtmode en dierenaccessoires.

[credit Lief! Lifestyle]

Winkeleigenaar Ligia Henriques wil Portugal veroveren met het Lief! Lifestyle concept. “Portugal is een zonnig land, de trends zijn daarom erg kleurrijk”, vertelt Ligia. “Helaas missen we hier in de regio nog een stukje variatie en eigenheid wat betreft kids fashion. Lief! Lifestyle biedt uitkomst met haar typische en unieke designs. Ik zie het als mijn persoonlijke uitdaging om de slogan ‘bring colour to your family’ te verspreiden onder de Portugese families. Lief! Lifestyle is een vrolijk handelsmerk dat naadloos aansluit op de Portugese way of life.”

Internationale expansie

Lief! Lifestyle ging in mei 2015 failliet en moest alle winkels behalve de conceptstore in Sliedrecht en de outletstore in Bataviastad sluiten. Afgelopen zomer werd het kindermode- en lifestylemerk overgenomen door het Duitse kindermodebedrijf Kids Fashion Group (KFG), onderdeel van Kanz Financial Holding. Na deze doorstart werd bekendgemaakt dat het merk zich zal focussen op internationale expansie. De eerste winkel in Berlijn werd geopend en begin  april voegde Lief! Lifestyle diverse nieuwe licentieproducten toe. 

[credit Lief! Lifestyle]

[credit Lief! Lifestyle]

[credit Lief! Lifestyle]