TOP

Little A biedt de zachtste materialen en ruime keuze

Een prachtig merk voor meisjes, door Picture Book Fashion. Little A is er voor meisjes tot 36 maanden oud. Met twee mooie collecties om uit te kiezen, die ieder een eigen uiterlijk en design hebben, is er ieder seizoen volop keuze.

In de collectie vind je boxpakjes en rompertjes, gemaakt met de zachtste materialen en vol met strikjes, diamanten en ruches. Ook zijn er jurkjes en legging sets met dezelfde zorg voor detail en materiaal. Voor iedere outfit kan je kiezen uit verschillende accessoires, waaronder haarstrikken, sokken en slabben. Zo zijn de van top tot teen gekleed in Little A!

Met verschillende prijzen op zak en met verkopers over heel het Verenigd Koninkrijk en Europa, is Little A uitgegroeid tot een must have merk voor ieder seizoen. Picture Book Fashion staat bekend om hun mooie beelden en goede hulp aan hun verkopers, met verschillende marketingpakketten en social media promoties.

Ontdek meer over Little A via de website of social media  (www.a-dee.com, @littleabyadee), of neem contact op met de agent in Nederland (info@lemarti.nl).