TOP

Blue Rebel: ‘Meer dan alleen jeans’

Net als velen is ook Blue Rebel klaar met die lockdown gevoelens en is het tijd om naar buiten te gaan! Naar buiten in je lekkerste kleren! Blue Rebel is dat eigenwijze denim-merk met Amsterdamse roots voor actieve en rebelse kids. Het is tijd voor een collectie met veel mix- en match items en outdoor artikelen.

In 2020 sloeg Blue Rebel een nieuwe richting in met als doelstelling terug te gaan naar de roots, indigoblauw, goede pasvormen en een combineerbare collectie tegen scherpe prijzen. Het modieuze karakter van de collectie werd versterkt zonder dat dit ten koste ging van de combineerbaarheid van de artikelen. 

Een ervaren team kids- en denim-specialisten die o.a. werkten bij Tumble ’n Dry, Muy Malo en G-Star werkt nu dagelijks aan het verfijnen van de collecties. Daarbij zijn naast mode en draagbaarheid ook elementen als milieubelasting en arbeidsomstandigheden leading. Inmiddels zijn alle fabrieken waar Blue Rebel werkt BSCI gecertificeerd en is elke fase van het productieproces geanalyseerd zodat de impact op het milieu geminimaliseerd kan worden.

De hoofdcollecties (ca. 150 stijlen per seizoen) zijn verdeeld over jongens en meiden in de maatgroep 104-176. Een veelzijdig aanbod met verschillende denim pasvormen in verschillende wassingen die nagenoeg allemaal standaard op voorraad zijn en via een simpele B-to B webshop direct (na) bestelbaar zijn. De pasvormen worden veelal over meerdere seizoenen gecontinueerd en af en toe uitgebreid met iets nieuws. Zoals dit nieuwe winterseizoen de ‘Single’; een wide leg voor girls.

De collectie bevat naast jeans ook non denim zoals cargo’s en sweatpants, T-shirts, sweaters en jurken. Blue Rebel is voor ‘daily life’, het hele jaar door met de collecties van Blue Rebel creëer je dan ook moeiteloos een stoere en nonchalante look. Consumentenprijzen variëren tussen 19,99 – 54,99 euro. 

Kom onze nieuwe collectie voor winter 2022-203 bekijken op Sunday School of bezoek onze showroom.

Info: Floortje Smeets, 06-15882858, f.smeets@blue-rebel.com, blue-rebel.com