TOP

Lux Agency en S Agency openen gezamenlijke showroom

Sanne van den Brink, eigenaar van kindermode-agentschap S Agency en Erna Kisjes, eigenaar van kindermode-agentschap Lux Agency, openen hun gezamenlijke showroom.

Begin dit jaar gingen de deuren van de showroom van Van den Brink en Kisjes open. Op de nieuwe locatie in Harderwijk kunnen retailers in één keer terecht voor een grote selectie van populaire kindermodemerken. Deze maand werden pers, stylisten en bloggers welkom geheten in de showroom. Bengels sprak met beide agenten.

 

Waarom zijn de krachten gebundeld?

 

Kisjes: “Sanne en ik vullen elkaar goed aan, het is fijn om een sparringpartner te hebben. Met deze enorme ruimte á 280 vierkante meter kunnen retailers bovendien onze merken tegelijkertijd bekijken en zich laten inspireren. Met het samengaan van de agentschappen versterken we ons totaal aanbod. Veel van onze klanten overlappen, op deze manier kunnen ze in één bezoek zowel bij Sanne als bij mij inkopen.”

 

De focus ligt voornamelijk op nichemerken. Groeit die interesse?

 

Van den Brink: “Absoluut. Dat merken we bij beginnende kindermoderetailers, maar ook bij de bestaande winkels. Hier hangt een groot deel van het aanbod in Nederland onder een dak. Dat spreekt tot de verbeelding. We merken dat de kindermode markt toe is aan een volgende stap en dat zie je terug in ons aanbod. Consumenten worden o.a. door social media geïnspireerd om zich te onderscheiden. We merken dat de detaillist hier steeds meer in meegaat.”

 

Jullie blijven twee aparte agentschappen, hoe zit die constructie in elkaar?

 

Van den Brink: “We zijn nog gewoon S Agency en Lux Agency, met de merken die daaronder vallen. Daarnaast hebben we een gezamenlijk agentschap, maar die gebruiken we alleen voor officiële documenten en nieuwe merken. Het is belangrijk dat we allebei achter een nieuw merk staan, omdat het in onze gezamenlijke showroom moet passen en het aanbod moet aanvullen. Maar we kunnen gewoon ons eigen ding blijven doen.”

 

Op welke beurzen staan jullie dit jaar?

 

Kisjes: “Al onze merken hebben een stand op Playtime Paris en CIFF Kopenhagen. Sommigen zullen ook op Pitti Bimbo in Florence vertegenwoordigd zijn.”

 

S Agency en Lux Agency zijn agenten voor de kindermodemerken 1+in the Family, CarlijnQ, Donsje, EN*FANT, Enfance, Emile et Ida, FUB, Gro Company, Lennebelle Petites, Mini Rodini, Mockies, Nununu, Picnik, Rainbow&Snow, Small Rags, Soft Gallery en Tiny Cottons en op afspraak te bezoeken. Adres: Waltorenstraat 5-A, 3841 KN in Harderwijk.

Lux Agency S Agency 3

 

Lux Agency S Agency 2

 

Lux Agency S Agency 1

Kisjes (l.) en Van den Brink.