TOP

Marielle’s Kindermode en Schoenen, Gorinchem (Marielle Priester)

“De verkoop van het meisjesmerk Mim-pi sprong er echt uit afgelopen week. Ik had er veel van ingekocht en heb nog het een en ander hangen, maar het gaat wel hard. Het is zelfs zo dat ik weinig anders heb verkocht deze dagen. Voor Mim-pi heb ik mijn vaste klanten. Zonder dat ik ze gebeld heb dat de nieuwe collectie weer in de winkel hangt, komen ze echt voor dit merk binnen. Het ging vooral om de rokjes met stippen, meestal zwart met wit en wat roze. De prijs is 29,95 en dat is een heel leuke prijs. Erbij kiezen de meesten een basistruitje van Mim-pi en soms een legging. Een totaaloutfit verkopen gebeurt niet altijd. Momenteel is het trouwens wel erg rustig. Klanten kijken het echt een beetje aan. Ik hoop dus dat de seizoenspiek nog gaat komen.”