TOP

Mijn shop is top: Love2bmama

In deze rubriek gaat Bengels langs bijzondere kindermodewinkels. Want wat maakt de shop zo top? Dit keer is de beurt aan Linda Bosscher van webshop en blog Love2bmama.

Hoe ben je de online kindermodewereld ingerold?

 

“In mijn webshop verkoop ik unieke en vernieuwende producten voor moeders en kinderen. Ik ben mijn webshop gestart naast mijn blog, want ik wilde iets extra’s bieden aan mijn lezers. Wat ik vooral niet wilde, was standaard producten verkopen. Daarom koop ik bijna alleen producten in die hier in Nederland nog niet verkocht worden en breid ik het assortiment steeds een beetje uit. Sinds kort verkoop ik een paar producten die in Nederland al te vinden zijn, maar dat is maar een klein plukje.”

 

 

Wat is het lastigste aan het runnen van een webshop?

 

“Het kost veel tijd om alle pakketjes in te pakken. En dit alles doe ik naast het runnen van mijn blog, waar eigenlijk al mijn tijd al in zit. Bestellingen komen ook wel eens op momenten dat het niet goed uitkomt. Daarom hanteer ik in ieder geval 1 tot 3 werkdagen verzendtijd.”

 

 

Waarom is jouw webshop top?

 

“Vooral omdat ik met vernieuwende producten kom. Producten die nog niet op de markt te koop zijn.”

 

 

Wat zijn jouw absolute bestsellers?

 

“De Potette Plus, een opvouwbaar potje dat tevens thuis te gebruiken is. En de Lollacups rietbekers die kinderen vanaf 9 maanden kunnen gebruiken. En de Skybaby, een reismatras dat ideaal is als je met je kindje gaat vliegen.”

 

 

Hoe actief ben je op social media?

 

“Het voordeel is dat ik mijn blog al heb, deze krijgt 150.000 unieke bezoekers per maand. Ik had al een netwerk opgebouwd op Twitter, Facebook en Instagram. Dus dat zet ik allemaal in voor mijn webshop. Ik doe daar voor mijn blog én mijn webshop heel veel mee.”

 

 

Hoe zie je de toekomst van Love2bmama?

 

“Ik wil de webshop blijven vernieuwen en mijn blog verder uitbreiden.”

 

 

 

Facts & figures

 

Eigenaar: Linda Bosscher

 

Personeel: “Er werken een paar mensen op oproepbasis, en mijn man is af en toe werkzaam in mijn bedrijf.”

 

Online sinds: maart 2015

 

Merken: o.a. Lollacup, Faye and Lou, Sophie de Giraf, Pura Kikki, Skip Hop, Potette Plus, Funbites

 

Webshop: www.love2bemama.com/webshop

 

Mijn shop is top Love2bmama