TOP

Modefabriek verhuist naar nieuwe locatie

De komende editie van Modefabriek vindt plaats op een nieuwe locatie, zo meldt de beursorganisatie in een persbericht.

Het mode-evenement The Naked Edition dat Modefabriek organiseert op 24 en 25 januari 2021, wordt gehouden in de Expo Haarlemmermeer. Die locatie biedt de beursorganisatie de gelegenheid om aankomende editie écht een nieuw gevoel te geven en corona-proof plaats te laten vinden, zo staat het in het persbericht. “Daar hebben we behoefte aan”, zegt Caroline Krouwels, de directeur Modefabriek. Hiermee verlaat de beurs de RAI.

Passend antwoord

“Niet alleen wij, maar ook de merken en retailers zoeken naar een passend antwoord in deze wonderlijke tijden”, aldus Krouwels. “Creativiteit, innovatie en verandering zijn belangrijke pijlers en leidend in onze toekomstvisie. De open glazen ruimte van de Expo zorgt voor veel lichtinval en biedt een bijzondere connectie met de groene omgeving. Deze nieuwe en andere uitstraling sluit mooi aan bij het vernieuwde format van aankomende editie: The Naked Edition. Daarnaast zijn de goede bereikbaarheid en talloze betaalbare parkeerplaatsen een mooie bijkomstigheid voor zowel exposant als bezoeker.”

Clean en helder

The Naked Edition werd afgelopen najaar geïntroduceerd als een beurs die clean is, helder, zeer toegankelijk in prijs, eenvoudig van opzet en met een focus op ontmoeting’, zo vertelde Krouwels voorganger Lucel van den Hoeven aan Textilia in september. “Het was noodzakelijk om de beurs anders op te zetten. Veel bedrijven in de branche hebben problemen met hun cashflow, waardoor de prijzen toegankelijker moesten. Daarnaast voelen we nu meer dan ooit dat het weer om de waarde van spullen moet gaan. Zo kwamen we op dit concept, met een simpelere opzet, cleane stands en een eenvoudiger manier van presenteren. Het moet echt gaan om de producten en de informatie. Daarom heet het ook The Naked Edition.”

Beeld: Modefabriek