TOP

Nieuw meisjesmerk: ByDashian

Deze maand is het nieuwe meisjesmodemerk ByDashion gelanceerd. Bengels sprak met mede-eigenaar Desiree Blaschke.

Waarom een nieuw label voor meiden?

 

“Omdat we zelf twee dochters hebben en zo ook meer gevoel bij meisjesmode hebben dan bij jongens. We hebben totaal geen achtergrond, maar volgen ons hart en kijken en luisteren naar wat de kinderen leuk vinden om te dragen.”

 


Wat kun je vertellen over de eerste collectie?

 

“Onze eerste collectie is erg kleurrijk en vrolijk en straalt tegelijkertijd stijl uit. We hebben gebruik gemaakt van zachte, soepele en luchtige materialen omdat kinderen juist deze materialen fijn vinden om te dragen. Het thema is stoer, maar ook bohémien. De eerste collectie bestaat uit negen modellen en is in beperkte aantallen geproduceerd. Prijzen liggen tussen €34,95 en €49,95. Aan alle jurkjes en tuniekjes hangt een zilverkleurig bedeltje in vorm van een veertje.”

 

 

Voor wat voor meisjes is de collectie bedoeld?

 

“ByDashian is gericht op meisjes tussen de 4 en 10 jaar.”

 


Wat is er bijzonder aan ByDashian?

 

“Veel merken werken zonder tussenmaten. Wij hebben hier juist wel voor gekozen omdat wij vinden dat elk kind kleding moet kunnen dragen met de perfecte pasvorm voor hun lichaam.”

 


Hoe denken jullie met de retailer mee?

 

“Ondanks de beperkte aantallen en hoge kwaliteit van stoffen is ons merk voor iedereen betaalbaar. Helaas zijn retailers door de slechte economie nog behoudend ten opzichte van nieuwe merken. Zij kiezen voor zekerheid en dus de bekendere merken.”

 

ByDashian_04

 

ByDashian 2

 

ByDashian 1