TOP

Nieuw: My Jewellery-mini kindersieraden [interview]

Sieradenmerk My Jewellery lanceert de gloednieuwe kindercollectie My Jewellery-mini. Bengels sprak met eigenaar Sharon Hilgers.

Hoe ben je op het idee voor een kinderlijn gekomen?

 

“De volwassen sieradenlijn had, onder andere door social media, een groot bereik. We kregen steeds meer aanvragen of we ook geen kindersieraden konden gaan verkopen. Het komt ook een beetje door de populariteit van de mini-me trend. Ouders die hun kinderen hetzelfde willen aankleden.”

 

 

Hoe zien de kindersieraden eruit?

 

“Ze zijn heel kleurrijk, speels en betaalbaar. We kunnen echt onze creativiteit kwijt in deze collectie. Alle armbandjes voor volwassen hebben we in kleinere maten laten maken. Zoals ieder voorjaar is de collectie kleurrijk en Ibiza inspired. Dat zie je terug in de ananasbedels, kwastjes en felle kleuren zoals feloranje, -roze en -blauw. We streven ernaar om elke kinderpols met 4 tot 5 armbandjes vol te hangen, dat kan door de mix and match uitstraling heel makkelijk.”

 

 

Hoe zijn de eerste reacties?

 

My Jewellery-mini is nog niet officieel gelanceerd, maar het inkoopseizoen is wel al begonnen. Wel hebben we een aantal teasers op Facebook gezet. We merken dat retailer er klaar voor is, de sieraden zijn leuke extra’s in kinderkledingwinkels. Er is op dit moment bovendien geen groot aanbod kindersieraden. Het zijn perfecte meenemcadeautjes, de retailers zijn in ieder geval enthousiast.”

 

 

Wat zijn je plannen met deze lijn?

 

“We willen in boetieks met midden tot hoogsegment kleding liggen. Daarin zijn we selectief, we willen onze merknaam exclusief houden. Ons plan is: eerst aankijken wat de reacties van de consument zijn, van daaruit plannen we verder. Voor nu zijn we heel hard aan het zoeken naar leuke samenwerkingen en nieuwe winkels. Nu liggen we in zo’n 15 winkels, dus het gaat de goede kant op.”

 

My Jewellery mini 2

 

My Jewellery mini 3

 

My Jewellery mini 1