TOP

Nieuwe app Kleding.nl doorzoekt 200 webshops

Kleding.nl, de zoekmachine voor kledingmerken en kledingwinkels, heeft een app gelanceerd. Met de mobiele applicatie zijn zo'n 200 webshops te doorzoeken.

Meer dan 200 webshops kun je doorzoeken met de nieuwe app van kledingzoekmachine Kleding.nl, Onder de webwinkels die je kunt doorzoeken zijn onder andere Wehkamp, Zalando, de Bijenkorf, Zara en H&M. De app is beschikbaar voor zowel Apple’s iOS als Android.

In een persbericht zegt directeur Peter Langenkamp: “De vernieuwde site en de lancering van de app zijn eigenlijk nog maar het begin.” aldus directeur Peter Langenkamp. “De komende maanden komen we met nieuwe functionaliteiten, waarmee het huidige zoeken en vinden van online kleding zal verschuiven naar het personaliseren en adviseren van kleding. We gaan ons steeds meer richten op de individuele gebruiker en minder op de massa.”

Kleding.nl is in augustus een grote campagne gestart. Maar liefst 1 miljoen euro is uitgetrokken om meer bekendheid te genereren voor de zoekmachine. Zo zullen er onder meer tv-commercials op onder meer RTL te zien zijn.