TOP

Nieuwe merken op 100% Mama Event

Op 13 en 14 september wordt voor de eerste keer het 100% Mama Event in Rotterdam georganiseerd. Het evenement introduceert nieuwe merken en webshops.

Deze zomer zijn weer een aantal nieuwe Nederlandse merken aan het nog volop groeiende kindermodesegment toegevoegd. Op het 100% Mama Event wordt een drietal geïntroduceerd: Maed for Mini, Luckyno7 en Little Indians. De laatste, een lijn met gedessineerde leggings en Indianen-schoentjes, komt uit de koker van 100%Mama Event-organisator Vanessa

De Kock-Erasmus. Daarnaast zijn er diverse exposanten waaronder de kindermodezaak Bon Bon on the Block uit Rotterdam, de online shop Orange Mayonnaise, Sophie de Giraf, Hellofresh en Bruut Wonen. De Kock-Erasmus laat weten dat er nog enkele plekken beschikbaar zijn voor standhouders.

Blog Awards

De bezoekers, (aankomende) moeders, kunnen tijdens het evenement in LP2 in Rotterdam shoppen, lezingen volgen en hun kinderen door professionele stylisten laten aankleden. Daarnaast worden de eerste Dutch Mom Blog Awards uitgereikt. Event Nanny’s, gecertificeerde oppassers, houden desgewenst de kleintjes even in het oog. Het 100% Mama Event is een initiatief van November Events in Rotterdam.