TOP

Nieuwe shop: Mini & Momo

Op 1 april 2016 ging de gloednieuwe webshop Mini & Momo online. Bengels sprak met eigenaren Anoek van der Laan en Marieke Vrieze-Habraken.

Waarom zijn jullie gestart met de webshop?

 

“Wij merkten dat we voor de babykamer van Mariekes zoontje Pepijn en voor kraamcadeaus stad en land af moesten zoeken om iets unieks te vinden. Zelf kochten we veel in het buitenland en vroegen ons af waarom dit niet verzameld in een mooie Nederlandse webshop te krijgen was. Omdat we al zo lang vriendinnen zijn en elkaar goed aanvullen, besloten we onze krachten te bundelen en een eigen winkel te starten.”

 

 

Wat trekt jullie zo aan in de kindermodebranche?

 

“Wij zijn door de geboorte van onze en baby’s in onze omgeving door geïnspireerd geraakt. Wat ons aanspreekt is de trend dat ouders steeds meer waarde hechten aan kwaliteit en mooie producten. Dit sluit aan op onze leefstijl. We vinden het daarnaast een branche waar zoveel liefde en creativiteit in zit, daar krijgen we enorm veel energie van.”

 

 

Hebben jullie een achtergrond in kindermode?

 

“Marieke heeft een achtergrond in marketing en heeft eerder een eigen webwinkel gerund. Anoek heeft jarenlange verkoop- en inkoopervaring in de modebranche.”

 

 

Hoe onderscheiden jullie je?

 

“Door enerzijds een mooie verzameling merken en producten, uit binnen- en buitenland, bij elkaar te brengen. We kiezen bewust voor merken die werken met natuurlijke materialen, zoals hout en organisch katoen. Anderzijds willen we dat elke bestelling een feestje is om uit te pakken. We besteden daarom veel aandacht aan persoonlijke service en het inpakken van cadeaus.”

 

 

Van welk merk verwachten jullie veel?

 

“We verwachten het meest van de duurzame producten die voor dagelijks gebruik zijn en een mooi design en kwaliteit hebben. Bijvoorbeeld de producten van het Deense merk Fabelab. Ook Little Sapling Toys is een bijzonder merk met houten bijtringen in originele designs zoals een donut of ananas. Deze worden met de hand gemaakt door een familie in de Verenigde Staten. We hopen mensen met deze producten te kunnen verrassen!”

 

 

Waar zie je de shop over 5 jaar?

 

“Het is onze droom om beide onze volledige baan te kunnen maken van Mini & Momo. Ook hopen we in de toekomst een fysieke winkel als showroom van de webshop te kunnen openen.”

 

Nieuw Mini Momo