TOP

Nobell is voor meiden die zichzelf willen zijn

NoBell’ wil dat meiden zelfstandig kunnen mixen en matchen met alle items in deze collectie en hun eigen keuzes maken. Ons doel is om onze doelgroep te omarmen en met hen in contact te zijn. NoBell' X you - Dat is waar NoBell’ voor staat.

Wees je zelf met NoBell

In de augustus levering brengen we zachte zandtonen,  winterpastels, zoals lichtblauw en mintgroen gecombineerd met marine en donkere jade. Ontwikkelingen in de volwassen modewereld worden vertaald naar een passend beeld voor NoBell’ meiden.

In de tweede levering introduceren we zwart,  caramel,  zacht pastelroze  en  gebroken wit: een eenvoudig maar sterk en pakkend pallet.

Diversiteit in materialen staat centraal in deze collectie: Mélange ribknits, kabelgebreide tricots, kleine pied de poule  ruiten of subtiele strepen. Comfortabele sweats en zacht knitwear combineert mooi met geprinte voiles en soepele viscose.

Broeken zijn de belangrijkste productgroep voor NoBell’. Wijdere broeken zijn trending op dit moment: Palazzo-pijpen en mom-fits zijn key. Daarnaast kun je je comfortabele joggingbroek gemakkelijk als mode-item dragen, zeker in die zachte pastelkleuren.

Tops zijn ofwel body fitted ribknits  of oversized truien. Vergeet ze niet te dragen met die lange, check blazer erop!

Contact: Marcel Roffelsen marcel@brndwrks.nl