TOP

NoNo maakt uitgebreide collectie voor jonge meiden

"NONO staat voor 'girlpower'! Kleding helpt meiden hun plek in de wereld te vinden. Zo stralen ze uit wie ze zijn of wie ze willen worden. Wij helpen ze hun eigen, unieke persoonlijkheid te ontwikkelen"

Je kan niet om de winter-pastels heen dit seizoen. In de augustus levering gebruikt NONO zachte tinten roze en mint in combinatie met intens bruin, navy en antraciet. Naast een warme fuchsia en koraal om het geheel kleur te geven.

In de september groep vertegenwoordigen donker antraciet, ijsblauw en bordeaux het kleurbeeld, opgelicht met gedurfd geel en zonnig goud.

Er zijn veel nieuwe modellen in deze collectie: Smock en elastiek-details zijn belangrijk. Girly styles worden casual gecombineerd met comfortabele sweaters met prachtige borduursels. Ook in de broeken is vernieuwing zichtbaar: De vertrouwde en nog altijd populaire skinny leg wordt afgewisseld met rechte, wijde palazzo-fit pijpen. Maar ook pastelkleurige sweatpants met bijzondere naadverwerking doen hun intrede.

Diversiteit in materialen is key: Superzachte jersey materialen behoeven slechts kleine details om dat favoriete T-shirt te worden. Peach effecten zijn toegepast op mooie rib jerseys. Daarnaast brengt NONO rokken en jurken van viscose, katoen en gerecycled polyester. Dit laatste wordt een steeds urgenter thema in de collecties, want: NONO cares…..Ons doel is zoveel mogelijk gebruik te maken van gerecycled polyester, daar waar we polyester inzetten. Het productieproces kost minder energie dan dat van (virgin) polyester. Gerecycled polyester is dus beter voor de planeet!

Contact: Marcel Roffelsen marcel@brndwrks.nl