TOP

Pinkberry Winter 2014-2015

Na een zeer succesvolle zomercollectie komt Pinkberry weer met een ijzersterke wintercollectie! Pinkberry staat bekend om zijn trendy items en stoere prints, dit maakt de collectie van Pinkberry een echte must have voor de stoere tienermeiden.

De collectie voor winter 2014/15 bestaat maar liefst uit 4 thema’s.

Zo zit er in de Modern Animalistic thema een leuk blousje in een allover zebra print met een bijpassende tregging.  En in ons Casual Rock-thema hebben wij stoere bikers, shirtjes en broeken waar wij werken met subtiele leeraccenten. Met het Romantic Lace-thema laten wij zien dat Pinkberry zeer kort op de trends zit door met kanten details te werken. Daarnaast zijn onze actuele kanten fotoprint T-shirts nu al erg gewild! Fancy Sport is dé trend van dit moment en hier spelen wij groot op in. Dit doen wij met hippe sweaters gecombineerd met sportieve joggingbroeken.

Zoals ieder jaar komt Pinkberry weer met een feestelijke kerstcollectie. Betaalbare jurkjes, leuke rokjes en tops maken deze kerst weer helemaal glitter & glamour!

Pinkberry Basics

Voor aankomende winter hebben wij onze basic lijn flink uitgebreid, naast onze basic hemdjes en tops hebben wij nu ook basic leggings en rokjes. Zoals u van ons gewend bent zijn de basic styles in het seizoen per stuk bij te bestellen en blijven wij dit het gehele seizoen bij produceren zodat deze altijd uit voorraad leverbaar zijn.

Al nieuwsgierig naar onze zomer 2015 collectie? Vanaf 20 juli start de verkoop. Voor meer info, zie hieronder ons contactgegevens.

Meer informatie:

RHL Clothing
sales@rhlclothing.com
020-4085083