TOP

Mim-Pi Zomer 2015

Na een vrolijke en kleurrijke FW1415-collectie, bewandelt Mim-Pi voor de SS15-collectie een ander pad van vrolijkheid en labelt deze onder andere als de ‘Happy’ collectie. Naast de happy collectie heeft Mim-Pi ook nog drie andere styles die zeker niet mogen ontbreken in je garderobe! Namelijk Pretty, Yoga en Tie-dye Blues.

Happy

Mim-Pi wil zoveel mogelijk jonge meisjes lief en hip aankleden en dat doet Mim-Pi het liefst met zoveel mogelijke kleur in combinatie met de laatste modetrends. Ook de nieuwe collectie staat in het kader van kleur, alleen dan in zacht pastel, als lichtgeel, mintgroen en babyblauw. Snoepkleuren die de jonge Mim-Pi fans ‘ Happy’ maken! Soepele joggingstoffen met bling bling details vind je hier terug.

Pretty

Omdat ‘meisje zijn’ ZOOOO leuk is, is elke dag een ‘dress up’-dag, met jurken en rokjes en veel roze. Elk kledingstuk heeft zijn bijzondere Mim-Pi look.

Yoga

Deze style beschikt over bijzondere stoffen met Indiase bloemenborduursels en fluorkwastjes. Het is meisjesachtig en heel bijzonder.

Tie-Dye

Tie-Dye is terug van weggeweest! Mim-pi heeft van deze trend een aparte collectie gemaakt. T-shirts of lappen stof worden in elkaar gekreukeld, gedraaid of gevouwen en vastgebonden met touw of elastiek, waarna het in de verf wordt gedompeld. Deze style valt te omschrijven als dromerig. De bohemièn hippie-kleding in het meest intens blauw. Elk item is een must have voor zomer 2015.

Digitaal printen betekent direct van een digitaal plaatje naar textiel printen. Dit probeert Mim-pi voor het eerst uit in de zomer 2015-collectie.

Mim-Pi: Een Nederlands kindermerk voor meisjes. Altijd vernieuwend, lief, hip en betaalbaar. Mim-pi betekent ‘dromen’ op het eiland Bali. Elk jaar brengt Mim-Pi een winter- en zomercollectie uit. Leverdata zijn: zomer 2015 wordt 3e week januari uitgeleverd en winter 2014 de 3e week van juli.

Ga voor meer informatie en inspiratie naar: www.mim-pi.com