TOP

Sevenoneseven Zomer 2015

Voor zomer 2015 zijn we vertrokken vanuit kleurthema’s, vijf voor de jongens en drie voor de meisjes.De kleurgroepen van de jongens bevatten frisse tinten altijd in combinatie met een sterk contrastkleur. Bij de meisjes hebben we gekozen voor een softer kleurpalet met degradées van pasteltinten.

717 BOYS

Volgende op de vraag hebben we het aanbod van de jongens blazers verder uitgebreid. Voor de zomerjassen hebben we gekozen voor een lichte nylon in frisse kleuren. Naast de sweaters met leuke details en kap zijn er nu ook meer crew-neck sweats alsook andere kraagconstructies. De vele t-shirts met eigentijds artwork en all-over prints zijn goed combineerbaar met de stoere broeken en shorts.

De hemden zijn zoals altijd mooi afgewerkt en gemaakt van crispy stoffen met leuke artworks als accentjes.  

Voor de frisse zomeravonden heeft 717 opnieuw een aantal hippe gebreide pulls. De 717 polo, een klassieker, is gerestyled en daardoor een trendy stuk geworden.

717 GIRLS

Ook bij de meisjes vinden we veel leuke jasjes in frisse kleuren waar een shiny coating overheen ligt.

Het aanbod van jurkjes is groter geworden, van soepele kleedjes in effen kleur tot bonte jurkjes met bloemenprints. Door all-over prints en opvallende details (zoals pailletten en glimmende steentjes) zijn het vooral de tops die opvallen.

Er is een ruime keuze broeken, rokjes en shorts  in effen heldere kleuren of met trendy prints en ze hebben allemaal een mooie pasvorm.De nieuwe variant van het stijlvolle en comfortabele jumpsuit ontbreekt niet in de collectie.Helemaal nieuw is het rompertje met een leuk all-over printje.

De 717 zomercollectie 2015 bestaat ook dit seizoen opnieuw uit perfect maatwerk met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Meer informatie:

Telefoon: 0031(0)20-4282028
Website: www.sevenoneseven.eu