TOP

Shoesme presenteert: Baby-Proof Soft!

Shoesme presenteert voor winter 2015 een sprankelend nieuw babyconcept.

Shoesme Babyproof AW1516

Het is een combinatie van leren slofje en kousje in één. Het kousje is naadloos gebreid en voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Het leren voetje heeft een elastiek op de voorvoet waardoor het gemakkelijk aan te doen is en tevens goed sluit.

Het slofje is helemaal van leer en met een antislip voetvlak. Het is gemaakt op dezelfde leest als de gehele Baby-Proof-concepten van Shoesme. Dit zie en merk je direct als je de slofjes aan de voetjes ziet.

Maar al deze eigenschappen zijn eigenlijk maar bijzaak, want boven alles zijn ze gewoon super leuk en hip om te zien! In bijna alle kleuren worden ze aangeboden. Leuk om als cadeau te krijgen en te geven, daarom zijn ze verpakt in een gift-box met een bijbehorend informatie-boekje over voetjes.

Er zal een landelijke media campagne worden gestart zowel in de bladen als in de sociale media. Shoesme zet in om de nieuwe standaard te worden in dit segment. Alle Baby-Proof producten zijn uit voorraad leverbaar en na te bestellen via de B2B webshop.

Het uitgebreide Baby-Proof concept wordt, net als vorig seizoen, ondergebracht bij Van der Linden Agenturen. Van der Linden Agenturen bedient hiermee met name department stores, boetieks en babywinkels. Uiteraard blijft de verkoop ook lopen via Shoesme rechtstreeks, in C.A.S.T showroom 474 te Nieuwegein.

De collectie wordt voor het eerst gepresenteerd op de Kleine Fabriek te Amsterdam en de CFC Children’s Fashion Cologne beurs te Keulen.

Meer informatie:

Uiteraard kun je voor meer informatie contact met Shoesme opnemen op telefoon nr. 013-5711902 / info@shoesme.nl en Van der Linden Agenturen, telefoon nr. 06-11018396 / clement@lindenagenturen.nl