TOP

Slimme, zachte en duurzame babykleding van Noppies

Je hebt babykleding. En je hebt superzachte babykleding vol slimme details. Gemaakt van duurzame materialen. Dat verschil merk je. Bij Noppies weten we hoe vaak de wasmachine draait.

Onze items blijven als nieuw en krijgen dan ook vaak minimaal een tweede leven. En over elk detail is nagedacht. Extra elastische bandjes en omklapbare mouwtjes zorgen voor bewegingsvrijheid en voorkomen dat je kindje zichzelf kan krabben. Het zorgt voor meer comfort, warmte en geborgenheid. Verschonen gaat extra gemakkelijk omdat kleding niet over het hoofdje van je baby hoeft. Juist die kleine dingen maken het verschil.
Bij Noppies maken we onze collectie van duurzame materialen die was na was mooi blijven. Het is daarom belangrijk voor ons om items te maken die uitblinken in slimme details, comfort en kwaliteit.  Dat kost wat extra, maar is veel waard. De nieuwste Noppies Spring Summer ‘23 Babycollectie herken je aan neutrale kleuren, geinspireerd op de natuur, het strand en de zee. We introduceren een pyjama/playsuit collectie naast de unisex- boys- en girlslijn.

b2b.noppies.com | Poseidonweg 17 | 8239 DK Lelystad | 0320 – 295600 | sales@nineandco.com