TOP

Dit kun je verwachten van de nieuwste Looxs zomercollectie

De nieuwe LOOXS-collectie voor zomer 2023 bestaat uit drie verschillende leveringen en thema’s, verkrijgbaar in maat 116 t/m 176.

Levering 1 is geïnspireerd op de girl next door op een high school campus in Amerika. Preppy invloeden in de mix met klassieke kleuren zoals navy en rood, sportieve tops en luchtige knits met hier en daar een vleugje retro voor een trendy 70’s look. De perfecte mix tussen girly, sporty, stoer en retro.

Ook fijne basics ontbreken niet, makkelijk te combineren met alle leveringen.

In levering 2 gaan we op roadtrip naar het zonnige Californië, voel je vrij en geniet van de zomer! In deze vintage-geïnspireerde drop vind je naast trendy silhouetten met statement mouwen of cropped fit, ook veel boho-invloeden terug. Denk aan kleurrijke paisley en bloemenprints en een warm kleurenpalet. De crochet gehaakte co-ord sets geven een bohemien touch aan deze dromerige levering.

Levering 3 is een echte color clash! Knallende kleuren zoals fuchsia en groen gecombineerd met flashy prints en zomerse silhouetten.

Nieuwsgierig geworden? Plan dan een bezoek aan onze showroom en ontdek ook de nieuwe collecties van LOOXS Little (maat 92 t/m 128) en de nieuwe LOOXS Little&Me collectie voor een twinning moeder en dochter-look.

Inkoop Nederland via: FLINT brands, 070-415 66 01, info@flintbrands.nl Inkoop België via: Mariebel Fashion Agency, +32 486730844, Mariebel@telenet.be