TOP

De nieuwe zomercollectie van Topitm girls: Natural daydreaming

De nieuwe pre-spring en summer collectie van Topitm girls bestaat uit twee leveringen in een nonchalante naturel look met een sportief, romantische uitstraling. Het kleurenpalet bevat zachte zandtinten met gedempte accenten in mauve en terra voor pre-spring, en soft mint en terra-peach voor de zomer. Beide collecties bevatten trendy fits en details met onder andere doorgestikte stoffen, opengewerkt ajour en smock. Ze hebben elk een eigen beeld en sluiten perfect op elkaar aan, zodat alle items onderling mooi combineren.

De inspiratie voor beide collectie’s van Topitm girls is gebaseerd op het thema Natural Daydreaming. De eerste levering heeft een natuurlijke, linnenlook met romantische en sportieve items. Trendy fits zoals gestepte doorgestikte giletjes, bijpassende tasjes met padding, los vallende tuniekjes en opengewerkte ajour tops zorgen voor een los vallend, relaxed silhouet. Luchtige materialen zoals mousseline, en opengewerkt kant versterken de nonchalante uitstraling. Evenals de romantische flowerprints en fijne stoffen met ingeweven reliëf. Het kleurenpalet is zacht in natuurlijke, gedekte tinten zoals: mauve, zand, terra en soft grey. 

De tweede levering heeft, net als pre-spring, een natuurlijke, linnenlook met romantische en sportieve items. Het kleurenpalet bevat naast naturel zandtinten gedempte zachte zomerpastels zoals mauve-lila, peach-terra en soft mint. De collectie is gemaakt van zomerse materialen zoals mousseline, crêpe katoen, slub jersey en ajour. Bloesemprints, en stoffen met ingeweven reliëfdessin sieren de cropped sweats, de los vallende shortjes met roesels, lange rokken met stroken, jumpsuits, strokenjurkjes, en reversibele doorgestikte vestjes . Het complete beeld wordt afgestyled met matching haarbandjes en bijpassende tasjes. Binnen deze  compacte collectie’s is alles goed te combineren, wat de inkoop gemakkelijker maakt. 

Benieuwd naar de collectie? Neem dan contact op met The Kidsfashion agency; Kerstin: 06-30740989 of Esther: 06-42801087