TOP

In januari in de winkels: de zomercollectie 2023 van Jubel

Voor de zomer van 2023 komt het eigenzinnige meisjeskledingmerk JUBEL met een collectie die zal zorgen voor een kleurexplosie! De nieuwe collectie, die bestaat uit drie kleurrijke thema’s en een denimlijn, is verkrijgbaar in de maten 92 t/m 140. Naast een gave jumpsuit bevat de zomercollectie van Jubel onder meer zwemkleding, T-shirts, rokjes en haaraccessoires.

The beach is for dancing! Met het thema Shell We Dance zijn de meisjes klaar voor een strandfeestje. Fijne truien en luchtige T-shirts worden afgewisseld met comfortabele leggings, zwierige rokjes en beachwear in stoere zomerse kleuren als violet, marineblauw en gebroken wit. Sunny Days is perfect voor heerlijke lome zomerdagen. Dit thema, dat gedomineerd wordt door zachte kleuren als koraal, roze en zalm, bevat zomeritems waarin je gezien wilt worden. Een goede match met de tinten van Sunny Days, maar toch totaal anders, is het thema Have a Nice Daisy. Met tops, shorts, flared broeken en rokjes in geel, lichtroze en roest steelt ieder meisje deze zomer de show.

Naast drie nieuwe thema’s komt Jubel volgende zomer met een denimcollectie voor meiden die weten wat ze willen. Stoer en bovendien perfect te combineren met de drie kleurrijke thema’s. De Jubel-zomercollectie 2023 is onweerstaanbaar!

Meer info: Van den Broek B.V., T 0031-102983888, info@vd-broek.nl