TOP

Cool girls wear MISS.T

Bam! Naast het succesvolle Topitm Girls hebben we een tweede label gelanceerd: MISS.T, speciaal voor de meiden die het liefst nu al mama’s kledingkast plunderen. Met een duidelijke voorliefde voor trendy basics en eigengereide details.

‘Why fit in when you are born to stand out?’

Ons nieuwe label richt zich voornamelijk op de wat stoerdere girls van 7 tot 12 jaar. MISS.T heeft een kleine knipoog naar de young adult trends, en bestaat uit coole trendy items die onderling ook nog goed te combineren zijn. Een label waar elk stoer meisje zich mee kan identificeren en dat bovendien ook nog eens lekker zit, want kwaliteit en een goede pasvorm staan bij ons voorop. Met MISS.T kies je voor plezier, fashion, kwaliteit en duurzaamheid. 

De lente- en zomercollectie 2023 is gebaseerd op het thema Flowermarket. De stevige twill bikergilets, palazzo broeken, blouses met pofmouwen, seersucker rokjes en jurkjes, oversized hoodies, drape skirts en  jumpsuits zetten een zomers retro campus gevoel neer. In de tinten , copper tan, bone, vanille en lila, gecombineerd met zwart witte zebra en trendy blokprint. 

Benieuwd naar de collectie? Neem dan contact op met The Kidsfashion agency, Kerstin: 06-30740989 of Esther: 06-42801087