TOP

Noppies baby comfort: onmisbare baby essentials

Noppies Baby Comfort: een collectie vol slimme oplossingen die alles biedt om het leven als jonge ouder een stukje relaxter te maken. Zoals een handdoek waarmee je gemakkelijk je baby uit bad haalt zonder zelf nat te worden.

Een hoes voor het aankleedkussen met antislip die minder makkelijk van de commode glijdt. Een slaapzak met extra ronde vorm voor meer comfort en bewegingsvrijheid van je kindje. Maar ook de zachtste lakentjes, dekens en matrashoezen die prachtig mixen en matchen.
Bij Noppies luisteren we al 30 jaar naar de klant. We hebben daarbij oog voor het kleine. Slimme details. Zachte stoffen. Omdat we weten dat kleine dingen groot verschil kunnen maken. Daarom lanceren we nieuwe items: de bedbumper, het zachte babynestje en de knuffelbare kruikenzakken. We introduceren nieuwe kleuren, vormen en prints op bestaande items om nog meer combinaties te maken. En dat allemaal op een eerlijke en duurzame manier geproduceerd. Niet omdat het in de mode is, maar omdat we nooit anders gedaan hebben.

b2b.noppies.com | Poseidonweg 17 | 8239 DK Lelystad | 0320 – 295600
Sales@nineandco.com