TOP

Speciale collectie voor kleine tweelingen

Voor het kleden van tweelingen bestaan doorgaans twee mogelijkheden: de kids hetzelfde aantrekken of ze heel verschillend kleden. Met de collectie van Sweetest Design van Danique Leysner kan het anders. Zij ontwierp sets die elkaar aanvullen.

De tweelingcollectie van Sweetest Design bestaat uit T-shirts waarop teksten staan als ‘Oh crap!’ op het ene shirt en ‘I’ve been cloned’ op het andere shirt. Zo matchen twins met elkaar.

Sweetest Design love-t-shirt

Passen

Ontwerpster Danique Leysner kwam op het idee, omdat er in haar eigen familie tweelingen voorkomen. Ze vond echter dat er weinig matchende kleding was voor baby’s. “Er waren geen shirts of andere items die bij elkaar een leuke set vormen en meer bij elkaar passen dan alleen op kleur”, licht ze toe. De tweelingcollectie bevat ook bijpassende T-shirts voor ouders.

Sweetest Design twin-romper

Winkel

Sweetest Design wordt verkocht in de eigen webwinkel van Leysner, maar ook in fysieke winkels. De items zijn ook beschikbaar voor wholesale en de prijzen beginnen vanaf €4,00 excluxief btw, verkoopprijzen liggen tussen de 15 euro voor een babyset en 25 euro voor een T-shirt voor volwassenen. Er hoeven geen minimale aantallen te worden afgenomen. Sweetest Design werkt ook in opdracht; er kan een exclusieve collectie voor winkels worden ontworpen en geproduceerd. Alles wordt in eigen beheer ontworpen en gemaakt.