TOP

Tumble ‘N Dry in zee met youtuber Rosalie

Het lijkt een gouden combinatie: bekende sterren en kindermode. Na samenwerkingen tussen onder andere Retour Jeans en Sterre, Vingino en Daley Blind of Shoeby en Nicolette van Dam, gaat nu ook Tumble 'N Dry een samenwerking aan met een bekend gezicht.

Het kindermodemerk heeft gekozen voor Youtube-ster Rosalie Tacx. Voor wie dit weinig zegt: deze Alphense tiener telt zo’n 70.900 abonnees op Youtube en heeft vooral kinderen en tieners als fanbase.

Selectie

De Tumble ‘N Dry x Rosalie’s Favourites collectie wordt op zaterdag 13 april gelanceerd in de Tumble ‘N Dry store op Lijnmarkt 19 in Utrecht. Speciaal voor het merk selecteerde Rosalie haar favorieten uit de nieuwe Tumble ‘N Dry HI zomercollectie. Dit zijn onder andere de Pomme d’Amour-hoodie, een casual denim jurkje en een zwart-wit gestreepte jeans. Alle items zijn te herkennen aan de Rosalie-hangtag.

Modeshows

Tussen 14.00 en 16.00 uur is er een meet and greet met de vlogger. Fans kunnen met haar op de foto en ze deelt handtekeningen uit. Daarnaast kunnen de fans meelopen met Rosalie en Tumble ’N Dry modellen tijdens een van de fashion parades, die plaatsvinden rond 14.30 en 15.30 uur. Hiervoor zijn onder andere een professionele visagist en een fotograaf aanwezig. Wie tijdens het event een item uit de geselecteerde collectie aanschaft krijgt een goodiebag ter waarde van 25 euro cadeau.