TOP
Stokke Xplory Cool Teal

Uitbreiding van het kleurenpalet van Stokke® Xplory® met Cool Teal

Stokke, de bekende Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten, onthult een gloednieuwe kleurvariant van de Stokke® Xplory® X. Deze speciale editie, genaamd Xplory® X Cool Teal, viert het 20-jarig bestaan van de kinderwagen die de band tussen ouder en kind versterkt.

Stokke® Xplory® X Cool Teal

De Stokke® Xplory® X heeft een uniek ontwerp waarmee ouders comfortabel en veilig samen met hun kleintje de wereld kunnen verkennen. De nieuwe kleur Cool Teal biedt een eigentijds, genderneutraal ontwerp met een rustgevende tint. De veelzijdigheid en functionaliteit van de Stokke® Xplory® collectie zijn ook terug te vinden in deze nieuwe editie. Elke centimeter is ontworpen om baby en ouder dicht bij elkaar te brengen en een sterke band te bevorderen terwijl ze samen op ontdekkingstocht gaan.

De Stokke® Xplory® X Cool Teal is met grote zorg ontworpen als een duurzaam en hoogwaardig product. Net als alle kinderwagens in deze collectie is de nieuwste editie gemaakt van materialen waarvan het hoofdbestanddeel bestaat uit 100% gerecyclede PET-flessen. Het autostoeltje en de reiswieg zorgen onderweg voor comfort en bescherming voor pasgeboren baby’s, terwijl de bijpassende luiertas alle essentiële benodigdheden van ouders binnen handbereik houdt.

Johanne Smith-Nielsen, Ph.D., universitair hoofddocent Klinische Psychologie aan de Universiteit van Kopenhagen en partner van het merk, deelt de visie van Stokke dat de eerste jaren van een kind van cruciaal belang zijn. De ervaringen die in deze periode worden opgedaan, vormen de basis voor alles wat daarna komt. “Onze vroege jaren hebben invloed op onze ontwikkeling gedurende ons hele leven, waarbij elke interactie een kans biedt om te leren en op te groeien met zelfvertrouwen.”

Stokke® Xplory® kinderwagen

De Stokke® Xplory® kinderwagen is ontworpen om de ontwikkeling van je kind te ondersteunen. In 2003 introduceerde Stokke als eerste het concept van hoge kinderwagens die naar de ouders gericht zijn, om de baby dichtbij te hebben voor een sterkere band en een groter gevoel van veiligheid. Dit concept is vandaag de dag net zo relevant als 20 jaar geleden.

Oogcontact bevordert nabijheid en gevoelens van emotionele veiligheid, vooral tijdens de eerste maanden. Face-to-face interactie met beeld en geluid stimuleert kinderen om te communiceren en zich te engageren, zelfs voordat ze kunnen praten.

De Stokke® Xplory® is geïnspireerd door de filosofie achter de beroemde Tripp Trapp® stoel, ontworpen door Peter Opsvik. Door middel van meer oogcontact wordt hechting, verbondenheid en diepere relaties gestimuleerd. Net zoals de Tripp Trapp® stoel groeit de Stokke® Xplory® mee met het kind. De zachte bekleding en verstelbare voetsteun zorgen voor op maat gemaakt comfort op elke leeftijd, terwijl de kinderwagen met zijn baanbrekende zithoogte en verstelbaarheid kinderen een constant zicht op hun ouders biedt.